Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
15 Postów
Alicja ........
(alutka1)
Wiking
Prostaki i buraki!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
kuzde dobrze ze nie ma polakow w moim miejscu pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Alicja ........
(alutka1)
Wiking
Dokładnie. Ja tez sie cieszę. Bo jak widać po tym forum sam margines!!!!
A pozniej sie dziwią znajomi ze wstydzę sie przyznać ze jestem z Polski jak widze i słyszę te buractwo to az żal !!!!!!! Nie dość ze to wyglada jak oblesne prosie to i z zachowania niczym sie od świni nie różni. Także Wy tu wszyscy : Bobki , Bzibki itp itd jesteście i z wyglądu i z zachowania chamami,prostakami itp itd!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mala86 napisał:
A pozniej sie dziwią znajomi ze wstydzę sie przyznać ze jestem z Polski jak widze i słyszę te buractwo to az żal !!!!!!! Nie dość ze to wyglada jak oblesne prosie to i z zachowania niczym sie od świni nie różni. Także Wy tu wszyscy : Bobki , Bzibki itp itd jesteście i z wyglądu i z zachowania chamami,prostakami itp itd!

o
nastepna kandydatka na 300 minusow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Tu jest margines
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Oj pani Zanetko,pyskowki to nasza racja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
mala86 napisał:

przynajmniej nie wygladamy jak bulgarskie tirowki......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
d4acool napisał:
Oj pani Zanetko,pyskowki to nasza racja

kto nie pyskuje ten przegral zycie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
mala86 napisał:
Prostaki i buraki!!!!!!!!

KURCZAKI , ZIEMNIAKI !!!!!!!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Alicja ........
(alutka1)
Wiking
BiZi napisał:
mala86 napisał:

przynajmniej nie wygladamy jak bulgarskie tirowki......

Nie wiem czemu puszesz "nie wygladamy". W l.mn skoro to przede wszystkim tyczyło Ciebie!!!!!
Jestes typowym Poltunem -spasiony i bezczelny na maxa. Po zatym jakbyś był bystry zauważył bys ze inni tzn wczesniejsi maja konta anonimowe bez zdjęć.
A co do tych tirówek to nie szczyć sie ze masz takie doświadczenia miłosne......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok